“ALIMENTACIÓN ESCOLAR – FRUTAS Y VERDURAS” / “SCHOOL FOOD – FRUIT AND VEGETABLES”


Como parte de nuestro programa de inclusión, nuestro estudiante, Adrián Torres, de Sexto Grado, desarrolló la exposición de su proyecto titulado “ALIMENTACIÓN ESCOLAR – FRUTAS Y VERDURAS”. A través de este proyecto, compartió con los y las estudiantes de Pre-Kinder, Kinder y Sexto Grado su indagación sobre la importancia de la alimentación saludable y el lavado de las manos; además, les enseñó vocabulario sobre frutas, verduras, legumbres, carnes, cereales, hortalizas y colores, tanto en inglés como en español.

Así mismo, mostró datos estadísticos de la información recogida a través de una entrevista al Coordinador de Alimentación y Transportes con el que desarrolló una indagación sobre el tema de la comida.

Our inclusive education program enables a variety of activities with our students. On August 23rd, 6th grader Adrián Torres gave a presentation to Pre-Kinder, Kinder and 6th grade about his project titled “School food – fruits and vegetables ” providing information about the importance of a healthy diet, washing hands and more. This presentation included key vocabulary in English and Spanish related fruits, vegetables, legumes, meat, grains, and colores. In addition, he shared statistics related to the information gathered in an interview with our Food and Transportation coordinator with whom he engaged in inquiry about this topic.

You may also like

Comments are closed here.